Sunday 28 October 2007

Heltidsansatt

Innlegg: 332
Ble medlem: 01/09/2007

Originally posted by: ElMona

ligger ikke pommes frites fabrikken på..Hoff..?


Jeg sjekka det nå, og de har avdelinger i Inderøy, Brummundal, Stange, Gjøvik, Klepp og Skjetten.

Men det virker ikke som om Hoff har noen avdeling i Hof i Vestfold i hvertfall.

Det virker som om at i Hof, så satser de mer på bedrifter som har mer enn et bein å stå på, som det kombinerte sag- og pukkverket, Hatlestad Bruk, (hvor man vel også se at det er en del røyk på bildet, så det foregår vel en viss forbrenning av avfallsprodukter der og virker det som), så det er vel en alsidig bedrif, hvor det er flere aktiviteter som foregår, slik som det kan virke som om de satser på der i Hof.

I hvertfall var det eneste stedet bestefattern dro til untatt Rhodos, så vidt jeg kan huske, og enda så var'n ikke bli, og ville ikke ha Rex karameller, så noe må det vel ha vært med stedet/bruket, skulle man tro.

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).