Friday 26 October 2007

Tittel på tema: Eli Hagens frisør - Spøkefugl eller faglig dyktig?
Tema-Sammendrag: Er det noen som tuller med Carl og Eli Hagen?
Skrevet: 27/10/2007 01:28
Linjær : Trådet : Enkel : Grenet

Trådverktøy
Hurtigsvar
Bli varslet på dette temaet
Send temaet på e-post
Legg temate til i favoritter
Skriv ut dette temaet.


27/10/2007 01:28


johncons
Lærling

Innlegg: 3
Ble medlem: 26/10/2007



link


På VG nett i dag, så står det en reportasje om at Stortinget har forrandret reglene, så at representanter, som drar med stortinget på utenlandstur, ikke lenger får lov å ta med rådgivere/sekretærer.

Carl I. Hagen har alltid tatt med kona Eli som rådgiver, siden hun er ansatt i Fremskrittspartiet, stod det.

Og det stod også følgende:

'Sover alltid sammen

Det betyr at Eli Hagen og Carl I. Hagen får problemer med å ivareta sitt faste prinsipp:

Eli og Carl sover alltid sammen. Dette gjør de for å forhindre sjalusi, mistanke om utroskap og interesse fra andre. Derfor danser Carl I. Hagen aldri med noen andre enn sin kone Eli, og derfor deltar Carl I. Hagen aldri på utenlandsreiser i regi av Stortinget uten at Eli er med.'.

Dette synes jeg var litt snodig, altså, det virker som om Carl og Eli Hagen, kun omgås hverandre, døgnet rundt, hver dag, hele året.

Jeg har også lest et intervju i en avis eller noe, om Carl I. Hagen osv. da, og der sa han at de/han ikke hadde noen venner.

Og det prøvde jeg å søke på, og da fant jeg dette:

'Carl I Hagen har jo en viss sosial kapital i form av et ikke ubetydelig omdømme. Men han sa på TV en gang at han har ingen venner.'.

link

(Jeg mener jeg leste om dette i en avis eller noe, men det er mulig det kan ha vært på TV, eller kanskje nevt flere ganger).

Jeg prøvde å søke om det var noe om frisøren til Eli Hagen på nettet, men jeg fant kun dette:

'FRP<3


hei digger deg og mannen din FRP<3
hvilken hårspray bruker du foresten? blir du sponset av noen? klem
hilsen to frisører<3
Innsendt av: maria&silje
Kjære to frisører! Jeg blir ikke sponset av noe merke
Eli'.

link

Og nå søkte jeg istedet på 'Eli Hagens frisyre':

'Blant annet har vi skattebetalere betalt for Eli Hagens frisyre. Jeg må si at det er rart at ikke flere reagerer på dette! Ikke sånn, hun må gjerne klippe seg for skattebetalernes penger uten at jeg skal legge meg opp i det. Men, her må hun jo åpenbart være lurt. Alle som har sett et bilde av Eli Hagens vet hva jeg snakker om. Hun burde utvilsomt kreve pengene igjen på grunn av slett arbeid fra frisørens side. Ingen tvil om det.'.

link

(Dette er ikke for å være slem mot Eli Hagen, det er bare for å vise et poeng).

Og det har vist vært mye fokus på den frisyren før ja:

link

Men jeg klarte ikke å finne noe mer om frisøren dessverre.

Men samme det.

Alle husker vel når Eli Hagen kjørte ned slottstrappen.

Fordi Carl og Eli er jo sammen 24/7, 365 dager i året, utenom når det er skuddår, så da må jo hun selvfølgelig kjøre Carl til middagen for åpningen av stortinget, eller hva det var.



link

Så det virker som om det er en del rart ting som skjer ja.

Hadde ikke Eli Hagen lyst på bilen?

Har de ikke en ny bil?

Blir ikke frontlysene automatisk skrudd på i nye norske biler?

Kan det ha vært noe feil med lyktene?

Kan noen ha tulla med de, hadde jeg nær sagt?

Det er jo også ander episoder i forbindelse med Fremskrittspartiet, som er kjente fra senere år:

- Søviknes-saken. Ordføreren i Os. Og som vel må være en av de beste debattantene på ikke-sosialistisk side i norsk politikk, (fikk jeg i allefall inntrykk av i fra høstens valgkamp).

Han 'dreit seg ut', og tulla med en 16-17 år gammel jente på Fpu landsmøte var det.

link

Jeg mente også jeg hadde lest noe om at denne jenta mer eller mindre tilhørte et belastet kriminelt miljø også, på noe debatt på internett, eller noe, så jeg søkte litt mer:

'BarskeKnut skrev:
Søviknes saken ,Ja, det vet jeg godt. Det var for å beskytte den dumme SV tispa som lurte Søviknes i stry. Hun hadde løyet på alderen og prøvde å kompromitere Søviknes. Dette var RØDT spill og avtalt i hennes kretser. Igjen typisk intrigemakeri. Jenta kan være glad hun ikke ble anmeldt.

Fytti F... så skitten du er din feige gribb.
Si meg...har dere mange slike "SV tisper" som aktive medlemmer og tillitsvalgte i FRP...?

Og er ordførerne deres generelt så "lette å lure opp i stry" som det du mener Søviknes er? Om man legger ditt vås til grunn må jo mannen ha alvorlig svekkede sjelsevner.


Mvh
Bjørn Jarle Røberg-Larsen
http://www.sosialdemo...<- min bloggside på nettet'.

link

Så det er godt mulig at det kan være noe som har foregått her, som ikke har kommet opp i dagen.

Samme med Eli Jensen, hun har jeg lest om at blir forfulgt/trakassert, og at det blir malt hat-tagging på bygningen hun bor i osv, og jeg mener også jeg leste måtte ha politi-beskyttelse pga. dette.

Skal jeg se om jeg finner noe om det:

'Frp's nestformann Siv Jensen hadde for noen år siden politibeskyttelse mot en sinnsforvirret person som kom med trusler mot henne. Hun vil likevel ikke ha nye sikkerhetstiltak for politikere etter knivattentatet i Stockholm.'.

link

Jeg mener å huske at det var i denne forbindelse, at noen dreiv å malte stygge ting om Siv Jensen, utenfor bygningen der hun hadde leilighet osv., midt i sentrum av Oslo vel.

(Og jeg mener også å ha lest at Siv Jensen er singel, eller hvertfall var det lenge, uten at det behøver å være et poeng, men det kan vel muligens kunne tydes som en del av et mønster.)

Altså, det jeg vil frem til, er om det kan være noen slags form for organisert kampanje, som kjøres mot Carl og Eli Hagen, og også de andre Frp-toppene.

Siden de ikke har noen venner virker det som, de som bor i Oslo i allefall.

Er dette fordi det er for risikabelt for dem å ha venner?

Kan disse som eventuelt kjører den kampanjen, kan de eventuelt klare å få makt over disse vennene, og på den måten være en skjult trussel, altså at de bruker disse 'vennene', som en slags trojans hest, for å komme i posisjon, til å 'tulle' enda mer med disse personene?

Og består denne kampanjen av folk som er under kontroll av kriminelle, og har de møter, og planlegger hva de skal gjøre for å kunne skade personene mest mulig?

Kan det være fordi personene truer den sosialistiske/sosialdemokratiske 'makt-strukturen', som vel er omfattende i Norge, når det gjelder skoler, jobber i offentlige etater etc, og også eliten i Oslo, nå for tiden, er vel stort sett i denne gruppen av 68-ere/sosialdemokrater/sosialister, som vel har mye makt her i landet, også når det gjelder hva som er politisk korrekt for folk å mene og tenke.

Kan det være noen som ikke liker at denne 'blokkens' konkurrenter, blir for sterke, og prøver å bruke 'skitne triks', for å motarbeide en politisk side sine konkurenter?

Det ville kanskje vært nærliggende, synes jeg, å tro at det kan være noe sånt som foregår.

Eller er dette bare en meningsløs svada, som bare er tilfeldig rasket sammen, og som ikke er noe brukbar som teori i det hele tatt?

For jeg vil selvfølgelig understreke at dette er kun en teori, som jeg ønsker å belyse, for å finne ting som kan styrke eller svekke denne teorien, og at jeg ikke på noensomhelst måte påstår at frisøren til Eli Hagen er mafia, eller at noen av de andre som tas opp i denne posten behøver å ha noen med noen mafia eller noe annen lignende organisert virksomhet å gjøre. (Dette nærmest som en 'disclaimer').

Så jeg håper det er mange som har mange fine tilbakemeldinger på denne posten, så det blir spennende å høre mange meninger om dette, så er det kanskje mulig å finne ut om denne teorien har noe for seg.

Så på forhånd takk for svar!

No comments:

Blog Archive

About Me

My photo
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).